Warning: Creating default object from empty value in /home/brainadvan/domains/brainadvantage.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Visie & Missie BrainAdvantage - BrainAdvantage

Visie & Missie BrainAdvantage

Visie

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Deze ontwikkelingen drukker zwaar op bijvoorbeeld de werkgelegenheid en pensioenen. Niet alleen het soort werk, maar ook de manier waarop we werken staat steeds meer onder druk. De vergrijzing verhoogt de druk op pensioenfondsen en regeringen om de inkomstenvoorzieningen bij ouderdom op peil te houden. We leven langer wat natuurlijk geweldig is. Dat betekent echter wel dat we zelf onze eigen voorzieningen moeten treffen voor wanneer we oud en gebrekkig worden.

Lage rente en inflatie

De lage rente op ons spaargeld en een hogere inflatie betekenen dat de waarde van ons spaargeld elk jaar verder achteruit gaat, terwijl we juist dat spaargeld later hard nodig zullen hebben.

Neem actie

Daarom is het zo belangrijk om nu actie te ondernemen. Zorg ervoor dat je niet zonder geld komt te zitten op het moment dat je dat geld het hardste nodig hebt.

Missie

BrainAdvantage wil iedereen in staat stellen om hun eigen financiële toekomst te plannen en financieel onafhankelijk te worden. Daarom heeft BrainAdvantage makkelijk te volgen cursussen ontwikkeld voor een betaalbare prijs, waarin jij leert hoe je een veel hogere rendement op je spaargeld kunt halen. Je hebt geen ervaring in het traden nodig om de cursussen van BrainAdvantage te kunnen volgen. Ze zijn zo opgezet dat iedereen die makkelijk kan begrijpen, ongeacht kennis of ervaring. Vraag nu het ebook aan met daarin de 10 GOUDEN Tips over hoe je kunt beginnen met beleggen.